Posto mora da od necega da se pocne mislim da je ova prva tema ujedno i najvaznija i najopstija.Kako vidite buducnost naseg grada u buducnosti, daljoj ili blizoj i koji bi, po vama, bili glavni pravci razvoja grada. Ujedno hteo bih da pozdravim ideju osnivaca da napravi jedan ovakav sajt kao platformu za razmenu ideja i informacija.
Ovaj sajt je jedna od ideja o budućnosti Kruševca. Zamišljen je kao mesto na kome se mogu razmenjivati poslovne informacije koje mogu biti od koristi svim zainteresovanim preduzetnicima i ljudima od dela. Takođe, i kao mesto za razmenu ideja, što je još važniji zadatak.
Ako preskočimo opšta mesta o krizi, problemima i nemoći, i posvetimo se konkretnim stvarima i konstruktivnom razmišljanju, ostaje samo jedno - rad.
Ne bih želeo da ovo mesto pretvorimo u politički forum i izbacujemo parole opšteg tipa koje, realno, ne znače ništa. Budućnost pravimo sami, i biće onakva kakvom je mi učinimo...
Na zalost to sto si rekao (nadam se da mozemo biti na ti), je samo delimicno tacno posto u ovoj nasoj zemlji previse stvari zavisi od politike koja je najveci neprijatelj biznisa. Recimo da ako ja hocu da otvorim kompaniju u Krusevcu i probam da dovedem strani kapital kao partnera, prvo cu morati da podmazem sve "strukture" u opstini i na gore da bih to mogao da ostvarim.
Nekada smo bili vodeci u industriji, a sada, ko je za to kriv,verovatno mi obicni ljudi sto smo dozvolili da se tako nesto desi, a kako se vec desilo,mislim da bi nase optisnko rukovodstvo trebalo nesto da uradi po pitanju pokretanja industrije, zaposlenja i drugih nekih olakšica za pokretanje preduzetništva,valjda vide da da je ovo faktički mrtav grad. Mogli bi da pogledaju druge gradove kao što je Jagodina, Zrenjanin , pa da i oni nešto pametno urade za svoj grad, a ovako , loše nam se piše. Nek razmisle čelnici naše opštine ???