Početak
Članci
Nađite posao
Download
Forum
Linkovi
Galerija
Naše usluge
Arhiva vesti
Kontakt
Pretraga

Ponuda poslova 26.07...
Ponuda poslova 19.07...
Ponuda poslova 12.07...
Ponuda poslova 06.07...
Ponuda poslova 01.07...
Najnovije teme
Maturski, seminarski...
Obuka za stare zanate
INFORMACIJA gde kupi...
KREDITI ZA NEZAPOSLENE
Život u Kruševcu
Najvrelije teme
Život u Kruševcu [6]
Buducnost Krusevca? [3]
Obuka za stare za... [2]
DIP Savremeni Dom [1]
Maturski, seminar... [0]
Ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Potražite novu ovde.
Gostiju na vezi: 3
Nema članova na vezi

Registrovanih članova: 63
Najnoviji član: tamara
Samo za članove
Vidi nit
Business portal Kruševac | Razno | Svaštara
Autor Buducnost Krusevca?
nb
Članovi

Poruka: 6
Član od: 10.12.08
Postavljeno 10.12.2008. 18:03
Posto mora da od necega da se pocne mislim da je ova prva tema ujedno i najvaznija i najopstija.Kako vidite buducnost naseg grada u buducnosti, daljoj ili blizoj i koji bi, po vama, bili glavni pravci razvoja grada. Ujedno hteo bih da pozdravim ideju osnivaca da napravi jedan ovakav sajt kao platformu za razmenu ideja i informacija.
Slanje privatne poruke
Autor RE: Buducnost Krusevca?
admin
Super administrator

Poruka: 3
Član od: 07.09.08
Postavljeno 11.12.2008. 08:18
Ovaj sajt je jedna od ideja o budućnosti Kruševca. Zamišljen je kao mesto na kome se mogu razmenjivati poslovne informacije koje mogu biti od koristi svim zainteresovanim preduzetnicima i ljudima od dela. Takođe, i kao mesto za razmenu ideja, što je još važniji zadatak.

Ako preskočimo opšta mesta o krizi, problemima i nemoći, i posvetimo se konkretnim stvarima i konstruktivnom razmišljanju, ostaje samo jedno - rad.

Ne bih želeo da ovo mesto pretvorimo u politički forum i izbacujemo parole opšteg tipa koje, realno, ne znače ništa. Budućnost pravimo sami, i biće onakva kakvom je mi učinimo...
Slanje privatne poruke
Autor RE: Buducnost Krusevca?
nb
Članovi

Poruka: 6
Član od: 10.12.08
Postavljeno 11.12.2008. 14:55
Na zalost to sto si rekao (nadam se da mozemo biti na ti), je samo delimicno tacno posto u ovoj nasoj zemlji previse stvari zavisi od politike koja je najveci neprijatelj biznisa. Recimo da ako ja hocu da otvorim kompaniju u Krusevcu i probam da dovedem strani kapital kao partnera, prvo cu morati da podmazem sve "strukture" u opstini i na gore da bih to mogao da ostvarim.
Slanje privatne poruke
Autor RE: Buducnost Krusevca
kikica
Članovi

Poruka: 9
Član od: 22.02.09
Postavljeno 22.02.2009. 13:12
Nekada smo bili vodeci u industriji, a sada, ko je za to kriv,verovatno mi obicni ljudi sto smo dozvolili da se tako nesto desi, a kako se vec desilo,mislim da bi nase optisnko rukovodstvo trebalo nesto da uradi po pitanju pokretanja industrije, zaposlenja i drugih nekih olakšica za pokretanje preduzetništva,valjda vide da da je ovo faktički mrtav grad. Mogli bi da pogledaju druge gradove kao što je Jagodina, Zrenjanin , pa da i oni nešto pametno urade za svoj grad, a ovako , loše nam se piše. Nek razmisle čelnici naše opštine ???smiley
Slanje privatne poruke
Skok na forum:

Izvor: Belex

. Maturski, seminarski, diplomsk...
Šta nedostaje Kruševcu...?

radna mesta

inicijativa

ljudi

novac

zabava

od svega po malo

ne znam